1. Home
  2. Sport

Scene de groază în Capitală! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 6 și a căzut pe o mașină! Era dezbrăcat și a refuzat îngrijirile! ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE cu momentul în care bărbatul se aruncă! (EXCLUSIV)

Scene de groază într-un cartier rezidențial din sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 6, a căzut pe o mașină, apoi a refuzat ajutorul medicilor.

La fața locului au intervenit mascații! Atenție, imagini șocante! „În data de 31 iulie, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului  și provoacă distrugeri. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13, iar la vederea acestora bărbatul, aflat  într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze amenințări, după care a pătruns în apartament și a refuzat să deschidă ușa.

Ulterior, bărbatul a ieșit în balcon și ar fi  încercat să escaladeze balustrada, dar s-a precipitat de la înălțime (s-a aruncat – n.r.).

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)