Scene incredibile în Vaslui! După ce și-a ucis unchiul, un bărbat a dus mortul cu un utilaj agricol până la casa preotului, cerându-i să-l îngroape

· editat de E. Popescu

Scene incredibile în Vaslui! După ce și-a ucis unchiul, un bărbat a dus mortul cu un utilaj agricol până la casa preotului, cerându-i să-l îngroape

Un bărbat de 67 de ani din judeţul Vaslui a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat că şi-a ucis unchiul cu care locuia în aceeaşi curte. Suspectul ar fi trasportat trupul bătrânului cu un utilaj agricol până la casa preotului, cerându-i să-l îngroape.

”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la de decesul unui bărbat, în varstă de 83 ani, din localitatea/comuna Micleşti, judeţul Vaslui. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului”, a transmis, marţi seară, IPJ Vaslui.

Sursa citată a precizat că ulterior, în urma constatărilor preliminare emise de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, existând suspiciuni de omor.

Victima era unchiul agresorului

”Un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 67 de ani, din Micleşti, a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, prezumtivul autor a fost prezentat Tribunalului Vaslui, instanţa dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit www.vremeanoua.ro, citat de news.ro, victima era unchiul agresorului şi locuiau în aceeaşi curte. Bătrânul ar fi fost strâns de gât de nepotul său, care apoi l-ar fi pus în sicriu şi l-ar fi transportat prin sat cu un utilaj agricol către casa preotului, cerându-i să-l înmormânteze.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.