1. Home
  2. Actualitate

Separatiștii pro-ruși vor să captureze cât mai repede noi teritorii în vederea viitoarelor referendumuri de anexare gândite de Kremlin / Forțele ruse sunt în defensivă în sud – ISW

Separatiștii pro-ruși caută noi termene accelerate de a ocupa noi teritorii, totul pentru a se sincroniza cu planurile Moscovei de aorganiza referendumuri falsificate de anexare la Federația Rusă. În tot acest timp, ofensiva rusească din est nu a câștigat mult teren, în timp ce în sud rușii sunt în defensivă, potrivit ultimului raport al Institute for the Study of War.

Rușii au vopsit numele orașului Severodonețk în culorile drepelului Federației RuseFoto: AP / AP – The Associated Press / Profimedia Ideile principale ale ultimului raport ISW: Liderii pro-ruși din teritoriile temporar ocupate tot anunță noi termene accelerate pentru capturarea teritoriului ucrainean astfel încât să se alinieze la eforturile Kremlinului de a se pregăti pentru anexarea teritoriilor ocupate la Federația Rusă. Forțele ruse au câștigat foarte pușin teren la nord-est de Bakhmut și continuă să lupte la est și la sud de Bakhmut.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)