1. Home
  2. Politică

SIIJ trimite în judecată un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova: ”Distrugere de înscrisuri și însușirea de bijuterii ridicate în cursul perchezițiilor”

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a fost trimis în judecată de procurorii Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), aceta fiind acuzat de abuz în serviciu, distrugere de înscrisuri și însușirea unui inel depus de un martor. Cristea Adrian Flavius, procuror DIICOT – ST Craiova, și-ar fi îndeplinit – ”în mod defectuos” – atribuțiile de serviciu, ”cu ocazia instrumentării a 7 dosare”.

Cercetările au scos în evidență o pagubă cauzată ”persoanelor din patrimoniul cărora au fost ridicat sume de bani și bijuterii”. ”La data de 14 ianuarie 2021 procurorii din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție au dispus trimiterea în judecată a inculpatului CRISTEA ADRIAN FLAVIUS, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de: abuz în serviciu, prev. de art.

297 Cod penal în cond. art. 13 ind.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)