1. Home
  2. Politică

Şoferul care a lovit mortal cu maşina de poliţie o fetiţă, fotografiat în timp ce verifică cu bocancul dacă victima e vie

Şoferul mașinii de poliţie care a lovit, pe o trecere de pietoni din București, două fetiţe de 13 ani, a fost fotografiat de către martori, imediat după producerea accidentului, în timp ce încerca să verifice cu bocancul dacă victima este vie. Angajatul Ministerului Afacerilor Interne are 30 de ani şi lucrează în Poliţie din anul 2017.

Pe fotografie se vede cum poliţistul, care vorbește la telefon, cel mai probabil cu operatori de la Serviciul 112, o verifică pe fetiţă cu bocancul stâng. În apropiere pot fi observaţi.

Aceasta era grav rănită şi sângera puternic din zona capului, după ce a fost lovită cu viteză. „Deci a coborât din maşină şi cu piciorul, cu bocancul, îi dădea peste piciorul fetiţei ca să vadă dacă mai respiră.

Iar băiatul care era martor lângă el, la acel moment, i-a spus: de ce dai cu piciorul în ea? Atunci a întors-o într-o parte, cu mâna”, a relatat o martoră.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)