1. Home
  2. Actualitate

Stațiile de încărcare pentru mașini de la Galați n-au putut fi activate pentru că au fost aruncate cutiile în care au venit

Primarul Galațiului, Ionuţ Pucheanu, a declarat că stațiile de încărcare pentru mașini electrice care au fost montate în oraș nu au putut fi activate deoarece constructorul a aruncat cutiile în care au venit. Edilul a precizat că situația a fost remediată în cele din urmă, transmite publicația locală Viața Liberă.

„Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o.

Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat. Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate.

În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile.

Ultimele articole din Actualitate

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)