1. Home
  2. Actualitate

Subiectele zilei: Alexandru Rafila a fost în ultimii 10 ani tehnocratul PSD, a avut funcție în partid și a bagatelizat infecțiile nosocomiale după Colectiv!; Summit-ul UE: Amânăm pe data viitoare; Polițistul ieșean care a dus-o pe videochatista cu sparanghel la raclă, anchetat.

Alexandru Rafila a fost în ultimii 10 ani tehnocratul PSD, a avut funcție în partid și a bagatelizat infecțiile nosocomiale după Colectiv! A ocupat o poziție de expert afiliat PSD între 2010 și 2012, apoi Rafila a ieșit din funcția de vicepreședinte al departamentului de sănătate al PSD. La fel cum Nicolae Bănicioiu declara că spitalele din țară au de toate, “ca-n Germania”, după incendiu, Rafila spunea la început de 2016 că ”marea majoritate a acestor infecţii nu sunt infecţii de o gravitate extremă, cum au fost de exemplu unele din cele care au fost menţionate la pacienţi din Colectiv”, potrivit Libertatea.

Unde mai e „iarba verde de acasă“. Un deces din cinci este cauzat de poluarea mediului, de noxele de la construcțiile abandonate și terenurile degradate, de gropile de gunoi.

Bucureștiul nu are încă un sistem de monitorizare a calității aerului.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)