1. Home
  2. Actualitate

Subiectele zilei: Atac la PSD: Tăriceanu s-a plimbat cu Uber; Medici din Târgovişte, îndemnaţi să participe la mitingul PSD; Presa americană: Interzicerea avorturilor va transforma SUA în „România comunistă”

Atac la PSD: Tăriceanu s-a plimbat cu Uber. În pline tensiuni pe tema modificărilor făcute de Guvern în privința interzicerii mijloacelor de transport alternative, Călin Popescu a ținut să le arate partenerilor de guvernare de la PSD că folosește un autoturism Uber, în toiul campaniei electorale, în contextul în care subiectul transportului în regim ride-share are mare priză la publicul urban.

Tăriceanu a fost filmat în timp ce ieşea din sediul ALDE, alături de șeful său de campanie, şi apoi a urcat într-un autoturism Uber, o Dacie Logan , cu care s-a deplasat într-o zonă centrală a oraşului, potrivit Digi24.Medici din Târgovişte, îndemnaţi să participe la mitingul PSD. Un sms în care apare o recomandare a managerului Spitalului din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, către cadrele medicale, de a participa la mitingul PSD de duminică, a ajuns în spaţiul public.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)