1. Home
  2. Actualitate

Subiectele zilei: Cum luptă cu poluarea 10 capitale europene. Restricții de trafic în zonele centrale, nu și viniete, cum vrea Firea; Mărturia unui polițist după cazul Caracal: Cosmetizăm totul; Strada George Becali, colț cu Stradă Speranței!

Spre un nou război pentru Kashmir? Pakistanul înăspreşte tonul faţă de India. Premierul Pakistanului, Imran Khan, a înăsprit tonul, miercuri, faţă de India, acuzând-o că pregăteşte o operaţiune militară în teritoriul din Kashmir controlat de ţara sa şi avertizând cu o ripostă.rmata pakistaneză dispune de informaţii solide potrivit cărora ei au intenţia să facă ceva în Kashmirul pakistanez“, a declarat Imran Khan într-un discurs susţinut miercuri la Muzaffarabad cu prilejul de Zilei Independenţei Pakistanului, notează Adevărul.Lovituri apusene în speranţa de libertate numită Hongkong.

Sub loviturile unei elite interesate nu de libertatea oamenilor din Hongkong, ci de păstrarea propriei puteri cu orice preţ, chiar şi cu al valorilor pe care chipurile le susţine, democraţia moare în Europa.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)