1. Home
  2. Actualitate

Subiectele zilei: Prima zi de izolare totală în România: Avem 17 morți și 906 cazuri de coronavirus. Autoritățile vor să testeze toți bucureștenii; Disidentul Paul Goma a murit la Paris, în urma infectării cu cornavirus

Prima zi de izolare totală în România: Avem 17 morți și 906 cazuri de coronavirus. Autoritățile vor să testeze toți bucureștenii.

Armata a ieșit cu vehicule de luptă pe străzi, din care au ieșit militari cu mitralierele la vedere și care, alături de polițiști și jandarmi, au oprit după 12:00 oamenii care se deplasau pentru a verifica dacă se încadrează la motivele prevăzute în noua ordonanță militară. Între timp, situația se înrăutățește.

Astăzi bilanțul de îmbolnăviri a ajuns la 906 cazuri, din care 17 morți. Toate aceste decese au fost înregistrate în 4 zile.

Și mai grav este că deja vorbim de peste 100 de cadre medicale infectate și alte sute care sunt în izolare după ce au intrat în contact cu pacienți infectați și așteaptă testarea. Numărul spitalelor afectate crește alarmant, scrie Ziare.com.Veşti încurajatoare din Olanda şi Germania.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)