1. Home
  2. Internațional

Ţara cu cea mai mare rată de vaccinare. Campania de imunizare din Israel poate reduce numărul de infecţii noi cu până la 50% după administrarea celei de-a doua doze

Datele iniţiale ale campaniei de vaccinare din Israel arată că vaccinul produs de Pfizer şi BioNTech va înjumătăţi noile infecţii cu coronavirus la 14 zile după administrarea celei de-a doua doze, a declarat un oficial din Ministerul Sănătăţii, pe măsură ce ţara se confruntă cu un număr record de cazuri zilnice, scrie The Jerusalem Post. Datele iniţiale ale campaniei de vaccinare din Israel arată că vaccinul produs de Pfizer şi BioNTech va înjumătăţi noile infecţii cu coronavirus la 14 zile după administrarea celei de-a doua doze, a declarat un oficial din Ministerul Sănătăţii, pe măsură ce ţara se confruntă cu un număr record de cazuri zilnice, scrie The Jerusalem Post.

Sharon Alroy-Preis, şeful departamentului de sănătate publică, a declarat recent că ultimele informaţii se bazează pe rezultatele testelor anti-COVID-19 pe care le-au efectuat până acum autorităţile.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)