Termeni și condiții de utilizare

Folosirea acestui site este echivalentă cu acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Acești termeni și condiții sunt supuși în permanență revizuirii și pot fi modificați în orice moment, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă. Orice modificare va fi considerată acceptată deplin și necondiționat prin simpla accesare sau utilizare a Newslist.ro, iar neacceptarea oricărei modificări de către un utilizator dă naștere obligației utilizatorului de a înceta de îndată utilizarea site-ului.

  • Drepturi de proprietate intelectuală

Newslist.ro este realizat pe baza unui program informatic care, atunci când promovează articole din surse mass-media din România, respectă limitele recomandate de Clubul Român de Presă (pentru a asigura libera circulație a informației şi caracterul de «revistă a presei», cu citarea obligatorie a sursei informației). Toate drepturile de autor aferente acestor materiale afișate în paginile Newslist.ro aparțin exclusiv publicațiilor citate. Orice plângere sau reclamație cu privire la conținutul, veridicitatea sau corectitudinea articolelor prezentate pe Newslist.ro va fi adresată publicațiilor care dețin drepturile de autor. De asemenea, opiniile și comentariile postate de utilizatori nu reflectă în mod obligatoriu poziția Newslist.ro.

  • Utilizarea conținutului

Conținutul site-ului poate fi reprodus (prin copiere, imprimare) doar pentru utilizare în scop personal sau educațional. De asemenea, este interzisă postarea pe Newslist.ro de comentarii sau imagini care conțin un limbaj obscen sau vulgar, abuziv ori rasist. În cazul încălcării de către utilizatori a acestei prevederi, Newslist.ro își rezervă dreptul de a șterge acest conținut.

  • Confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal

Newslist.ro nu colectează și nu procesează informațiile personale ale utilizatorilor. Cu toate acestea, colectează informații cu privire la IP, browser, sistemul de operare, precum și alte informații impersonale, ce nu pot fi folosite în scopul identificării utilizatorilor. De asemenea, Newslist.ro utilizează cookies atât pentru a reține preferințele utilizatorilor, cât și pentru a urmări anunțurile publicitare. Terții care stochează datele utilizatorilor sau care au acces la aceste date sunt furnizorii de servicii de publicitate și furnizorii de servicii de analiză a audienței și performanței site-ului.