1. Home
  2. Politică

TRAGIC | O asistentă medicală S-A SINUCIS după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Daniela se temea să nu răspândească virusul în rândul pacienților

O asistentă medicală din Italia s-a sinucis după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Tânăra de 34 de ani a fost îngrozită de ideea că i-ar fi putut infecta pe pacienții pe care voia să-i ajute.

Daniela Trezzi, în vârstă de 34 de ani, se afla în prima linie a cadrelor medicale care luptau împotriva pandemiei. Femeia care lura într-un spital din Lombardia, una dintre cele mai afectate zone italiene, își dorea să contribuie la stoparea crizei, potrivit Daily Mail.

De curând, tânăra asistentă a fost diagnosticată cu boala COVID-19. Federația Asistenților Medicali din Italia a confirmat sinuciderea femeii și și-a exprimat durerea și îngrijorarea în ceea ce privește această tragedie.

De asemenea, Federația a declarat că Daniela a recurs le acest gest doborâtă fiind de ideea că ar fi putut infecta pe altcineva în încercarea de a face bine.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)