1. Home
  2. Sport

Traian Băsescu distruge campania de vaccinare anti-COVID: “O brambureală. Ne îndreptăm spre o catastrofă! E inadmisibil să…” Ce îl nemulțumește pe fostul șef al statului

Traian Băsescu a desființat campania de vaccinare anti-COVID desfășurată în România. Fostul președinte al țării este șocat de numărul mic de persoane cărora li s-a administrat serul din 27 decembrie și până în prezent.

Traian Băsescu este convins că, având în vedere situația actuală, România merge cu pași repezi spre ratarea totală a campaniei de imunizare a populației. Pe 15 ianuarie, va începe etapa a doua.

Totodată, europarlamentarul nu înțelege motivul pentru care au fost vaccinate doar 140.000 de persoane în 16 zile, în condițiile în care există în stoc nu mai puțin de 450.000 de doze. “Pe brambureala asta nu vor vaccina nici 3 milioane.

Aș pune totul sub comandă unică, cu un colectiv restrâns care să fie informat la fiecare minut cu numărul de vaccinări făcute. Un sistem centralizat.

Văd că se încearcă să se urce pe administrațiile locale. Trebuie dată activitate de vaccinare spitalelor și policlinicilor private.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)