1. Home
  2. Sport

„Un efort uriaş”. Mesaj de la Darren Cahill, după calificarea României în semifinalele Fed Cup/ Titluri din presa internaţională

România a învins Cehia, deţinătoarea titlului din Fed Cup. Fetele noastre au reuşit să se impună chiar pe terenul adversarelor.

La 2-2, Irina Begu şi Monica Niculescu au adus punctul victoriei în faţa cuplului Barbora Krejcikova – Katerina Siniakova (6-7, 6-4, 6-4). „Un efort uriaş”.

Mesaj de la Darren Cahill, după calificarea României în semifinalele Fed Cup Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a transmis un mesaj de felicitare echipei de Fed Cup a României. „Bravo, Simo, Miki, Irina, Monica, Ana şi căpitanul Florin.

Un efort uriaş din partea întregii echipe”, a anunţat Cahill pe Twitter. În semifinale, România va întâlni Franţa, în deplasare, în perioada 20-21 aprilie.

Titlurile presei internaţionale după victoria României din Fed Cup Presa internaţională a avut cuvinte de laudă la adresa reprezentativei de tenis feminin a României, după victoria de senzaţie în faţa Cehiei, din Fed Cup.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)