1. Home
  2. Actualitate

Un japonez de 17 ani a înjunghiat trei persoane, în timpul examenului de admitere la facultate. Le-a spus polițiștilor că voia să moară

Trei persoane au fost rănite sâmbătă, în Japonia, într-un atac cu cuţitul la Universitatea din Tokyo, unde avea loc examenul de admitere la facultate. Suspectul, care a înjunghiat victimele în spate, le-a spus polițiștilor că a vrut să „provoace un incident și să moară”, relatează Reuters.

Un bărbat de 72 de ani, din Tokyo, a fost grav rănit în atacul produs în jurul orei 8.30 dimineaţa la una din intrările în campusul principal al universităţii, a menţionat poliţia, care a precizat că a fost reţinut un tânăr de 17 ani. Celelalte două victime, un adolescent şi o adolescentă în vârstă amândoi de 18 ani, nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol.

Din primele informaţii, suspectul reţinut, care şi-a înjunghiat victimele în spate, nu era o cunoştinţă a acestora, a mai indicat poliţia. Tânărul şi-a recunoscut fapta şi a explicat că nu avea rezultate bune la şcoală şi a vrut să „provoace un incident şi să moară”.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)