1. Home
  2. Politică

Un primar din Timiș a cumpărat un etilotest după ce a aflat că angajații săi consumă alcool în timpul programului. “Îi voi testa!”

Angajații unei primării din Timiș vor fi testați cu aparatul etilotest, în fiecare zi, când ajung la muncă. Primarul a luat decizia după ce a aflat că doi dintre subordonații săi, în loc să fie la serviciu, au preferat să meargă la cârciuma din apropierea instituției.

Laurențiu Tîrziu, primarul din comuna Belinț, județul Timiș, a luat o lecizie radicală, în urma căreia speră ca angajații săi să-și schimbe comportamentul. Astfel, odată ajunși la instituție, aceștia vor fi testați, pe rând, iar cei care au alcool în sânge vor suporta consecințele.

Edilul a hotărât să facă investiția de 3.000 de lei după ce a aflat că doi angajați au preferat să meargă la barul din sat, în loc să rămână la locul de muncă și să-și respecte programul. Laurențiu Tîrziu, primar din Timiș: “Știam de aceste probleme! Când va fi nevoie…” “Sunt la primul mandat și așa mi-am propus și în campania electorală.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)