1. Home
  2. Sport

Un primar vrea să dea Statul în judecată, după ce comuna pe care o conduce a fost băgată în carantină: „Populația a fost panicată. Măsura produce mai mult deranj și efecte negative”

Primarul localității Bălilești spune că vrea să dea statul în judecată, după ce comuna pe care o conduce a fost carantinată. Edilul acuză că ordinul de carantinare a fost semnat în timpul nopții, iar la prima oră a dimineții jandarmii se aflau la ieșiea din localitate, ceea ce a provocat panică în rândul sătenilor.

Primarul consideră că nu era cazul carantiării, având în vedere că în comună sunt 20 de bolnavi de Covid și au început să apară în rândul lor teste negative. Primarul spune că în momentul în care el a fost anunțat cu privire la carantinare, decizia fusese deja luată: „Decizia de carantinare a fost luată în timpul nopții și la ora 4 de dimineață, când s-a semnat ordinul, deja jandarmii erau la intrările din comună.

Populația a fost surprinsă, a fost panică – așa se lucrează la noi. Am fost anunțat prin telefon la ora 9.00 să vin la prefectură pentru că este ceva important.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)