1. Home
  2. Actualitate

Un tronson al drumului expres Craiova-Pitești a fost finalizat. Joi dimineață s-a deschis centura Slatinei. Între Slatina și Piatra Olt a fost realizat cel mai lung pod din România

De azi, România e mai bogată cu 21 de kilometri de şosea de mare viteză. A fost inaugurată o parte din tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Pitești.

Acum, şoferii au la dispoziţie 40 de kilometri de şosea rapidă între Slatina şi Balş, care îi vor scuti de ore bune petrecute în trafic. Traversarea celor două orașe devenise un coșmar pentru conducătorii auto.

[embedded content] Primele mașini au circulat joi dimineață pe cei 21 de kilometri noi ai variantei orașului Slatina. Aceștia întregesc tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Pitești, care are de acum 40 de kilometri.

Șoferii răsuflă ușurați că nu mai trebuie să piardă minute bune cu traversarea orașului. Unii au mers în zonă special pentru a testa șoseaua.

Pe lotul dat în folosință între Slatina și Piatra Olt, a fost realizat și cel mai lung pod din România, care are aproape 2 kilometri lungime.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)