1. Home
  2. Politică

Victima măcelului din Chiajna, transferată la un spital din străinătate pentru o operație de reconstrucție facială! Agresorii – membri ai temutului clan Litrașu – n-au fost găsiți nici până acum (SURSE)

Unul dintre cei doi bărbați măcelăriți în urma altercației de la sfârșitul lunii trecute din comuna ilfoveană Chiajna s-a transferat la un spital din străinătate după ce oasele feței i-au fost zdrobite. În același timp, liderul grupării care a planificat atacul și unul dintre complicii săi nu au fost, deocamdată, capturați de polițiști.

Comuna Chiajna a fost zguduită, în seara zilei de 23 iulie, de un scandal deosebit de violent, după ce gruparea condusă de temutul interlop Costel Constantin Raiciu, zis Costeluș Litrașu, sau Mucea, a atacat doi bărbați dintr-o grupare rivală. Însoțit de aproximativ 30 de oameni, între care și un văr de-al său, Sorin Raiciu, Costeluș a organizat o ambuscadă în urma căreia mașina în care se afla rivalul său, Liviu Iordan, care era însoțit de prietenul său Călin Pană.

După ce au tras în autoturism cu un pistol cu bile, s-au năpustit asupra celor doi cu bâtele.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)