1. Home
  2. Internațional

Viktor Orban, ridicat în slăvi la Moscova: Televiziunea de stat din Rusia a fost impresionată de discursul premierului ungar la Băile Tuşnad

Soloviov a fost profund de acord cu afirmaţia lui Orbán, şi a menţionat că Donald Trump, Vladimir Putin şi Viktor Orbán împărtăşesc valori comune şi văd lucrurile la fel. La cele prezentate de Vladimir Soloviev au reacţionat şi invitaţii emisiunii, însă nu au existat diferenţe majore între opiniile acestora.

Realizatorul emisiunii a făcut mai multe afirmaţii puternice, potrivit portalului 444.hu. Una dintre acestea a fost că regimul fascist al lui Zelenski este în stare să trimită asasini în toate părţile lumii pentru a se ocupa de cei care i se opun, astfel că se poate gândi şi la faptul că probabil o să vrea să îl omoare şi pe realizatorul de emisiune al televiziunii americane Tucker Carlson, susţinător al lui Donald Trump.

Andrei Sidorov, profesor de ştiinţe politice la Universitatea de Stat din Moscova, a spus că Trump şi republicanii ar trebui să câştige alegerile din noiembrie.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)